Naslovna / Info za mlade / Aktuelno / 10. februar – međunarodni dan Bezbednosti na internetu
10. februar –  međunarodni dan Bezbednosti na internetu

10. februar – međunarodni dan Bezbednosti na internetu

Povodom 10. februara, međunarodnog dana Bezbednosti na internetu  Informacioni centar Evropske unijeu Domu omladine,  buy amoxycillin trihydrate – generic amoxil 500mg at a low price – quality assured – safe secure payment – free shipping here at bmpharmacy.com. u Tribinskoj sali, organizuje dogadjaj nazvan “SAFER INTERNET: THINK BEFORE YOU POST”,razgovor o profesionalnim standardima u on line komunikaciji ili kako da vodimo brigu o bezbednosti na internetu?

Ovaj događaj organizuje se za mlade, srednjoškolce i studente, sa početkom u 11i trajanjem od 2 sata.

Učesnici u debati biće i ljudi iz on line community-ja, kao i studenti i srednjoškolci beogradskih škola. Pozivamo sve koji žele da uzmu učešće u debati, a posebno one koji su aktivni na društvenim mrežama da dođu i da tokom rasprave učestvuju sa svojim komentarima. Cilj debate je buy baclofen online , standard dose of baclofen, baclofen standard dose. for smoking cessation cost of pump refills baclofen 10 mg street narcotic withdrawal seizures and sleep apnea. rheumatoid arthritis baclofen comprar baclofen da se govori o problemima koji postoje u on line komunikaciji, ali i da se istaknu profesionalni standardi i pravni aspekt objavljivanja informacija na društvenim mrežama.

U razgovoru će, pored ostalih učestvovati  Aleksandra Mitrović several years ago in canada, clinicians witnessed relapses in some patients previously doing well on prozac after a switch to generic fluoxetine . 1 the same  iz Ministarstva omladine i sporta, Vukašin Obradović, predsednik NUNS, Đorđe Krivokapić, osnivač Share Foundation, Vojislav Stevanović, on line medija ekspert i novinar N1 i Istok Pavlović, profesor FMK i on line medija ekspert,. Tokom rasprave biće postavljen i Twit wall za učesnike koji će i putem twittera postavljati svoje komentare.

Scroll To Top