Naslovna / Slobodno vreme / 11. Noć muzeja biće održana 7. juna
11. Noć muzeja biće održana 7. juna

Ovogodišnja nacionalna Noć muzeja, jedanaesta po redu, biće održana 7. juna, pošto je prvobitni datum, 17. maj, bio iskorišćen za prikupljanje pomoći ugroženima u poplavama koje su sredinom maja zadesile Srbiju.

Jedanaesta Noć muzeja već je dokazala kako muzeji, kao važne tačke na mapi sveta kulture, mogu brzo i na najbolji mogući način da odgovore na aktuelnu situaciju. Mali, ali značajan doprinos ugroženima u poplavama, muzeji su dali prikupljajući pomoć onda kada je to bilo najpotrebnije, baš 17. maja, na zakazanu Noć muzeja. Bio je to trenutak kada su muzeji otvorili svoja vrata do kasno u noć, kako bi zajedno sa svim svojim posetiocima pomogli onima kojima je bilo najpotrebnije. Neki od njih su na to veče postali punktovi za prikupljanje pomoći, drugi su hrabro odlučili da otvore svoja vrata advair diskus retail price generic for advair diskus 100 50 generic fluticasone za posetioce, namenivši sav prihod te večeri najugroženijima…

Sada je vreme da se muzeji vrate svojim svakodnevnim ulogama i prikažu sve ono na čemu se vredno radilo prethodnih meseci.

Kroz zanimljive, smele i best online pharmacy wellbutrin home ventolin hfa generic content they are primarily minuscule for inventing and buy zoloft india increasing abstinence health  edukativne izložbe, institucije kulture i muzeji u Beograd i Novom Sadu ali i Beloj Crkvi, Ćupriji, Idvoru, Koceljevi, Kosjeriću, Kovačici, Nišu, Smederevu, Sremskoj Mitrovici, Subotici, Velikom Gradištu, Somboru, Leskovcu, Padini, Kragujevcu, Jagodini, Zaječaru i Bačkoj Topoli, 7. juna ponovo će se ujediniti u humanitarnom karakteru Noći muzeja, ne bi li potvrdili važnu ulogu u našim životima – ulogu učitelja prošlih vremena, prijatelja u sadašnjim trenucima i vodiča kroz plovidbu u buduće dane.

Ulaznice

Karte kupljene za 17. maj, važiće i za novi datum Noći muzeja – 7. jun. Oni koji nisu u mogućnosti da to veče provedu u muzejima, a već su obezbedili svoje karte, moći će da vrate iste i svoj novac refundiraju na prodajnim mestima Eventima do dapoxetine canada black market, discount dapoxetine online, dapoxetine without prescription paypal, dapoxetine no rx, buy dapoxetine online in canada no  ponedeljka, 2. juna.

Nove ulaznice za 11. Noć muzeja, od danas mogu da se kupe na svim prodajnim mestima Eventima, na Trgu Republike 5, Ušće SC, buy estrace online, estradiol 50 mg cost , estrace 01 cream cost . australia estradiol watson 487 estradiol 39 estradiol 1 mg tablet mylan estradiol 2mg cost . blagajni Doma omladine, u knjižari Delfi SKC ali i na ostalim mestima je 400 dinara, dok će na dan manifestacije karta koštati 450 dinara. Deo prihoda od 11. Noći muzeja namenjen je obnovi muzeja pogođenim poplavama.

Kao poklon grada Beograda, zahvaljujući Direkciji za javni prevoz, ulaznica Noći muzeja će biti ujedno i putna isprava. To znači da će se 7. juna od 17.00 pa sve do ponoći, svi posetioci sa kartom Noći muzeja, voziti besplatno kroz … >>>>>click here to buy levitra<<<<< -we provide only high quality levitra high quality levitra only secure ordering we offer levitra online for lowest prices … sve delove Beograda. (danubeogradu.rs)