Naslovna / Info za mlade / Aktuelno / Coffee Dream kafe za poneti sa 20% popusta na kartice
Coffee Dream kafe za poneti sa 20% popusta na kartice

Coffeedream je nastao iz želje da se stvori mesto na kome se uvek pije kvalitetna kafa. Mesto sa pristupačnim cenama, sa pozitivnom atmosferom, za svako društvo i za svaku priliku, za dobro raspoloženje. Osmišljena sa puno entuzijazma, znanja i ljubavi, gostima pruža najkvalitetniju znalački pripremljenu kafu, poslastice i napitke od svežih namirnica, prijatnu muziku, vrhunski dizajn i kvalitetnu uslugu. U coffeedream-u možete uz krem kafu pročitati buy estrace online, generic estradiol patch dosage, generic estradiol vs estrace . la version integrale d’une heure est disponible sur demande aupres de la  dnevne novine, popiti espresso s nogu, prelistati nove modne magazine uz freezer ili frappe, ili sa prijateljima probati neki od popularnih kupova.

Ukoliko ste u žurbi ili prolazu, svratite po Vašu omiljenu malu, srednju ili how to buy zyban, buy zyban without prescription, find zyban discount order zyban today >> click here << buy zyban without a ... veliku kafu za poneti.

Na sledećim adresama sve korisnike EYCA i ISIC kartica čekaju kafe za poneti sa 20% nižom cenom.

• Zmaj Jovina 15
  • Nikole Spasića 2
  • TC Sremska
  • TC Makedonska 30