Naslovna / Info za mlade / Aktuelno / MEĐUNARODNA ISIC KONFERENCIJA 2015. U BEOGRADU
MEĐUNARODNA ISIC KONFERENCIJA 2015. U BEOGRADU

Zahvaljujući uspešnom razvoju ISIC kartice u Srbiji (International Student Identity Card), ove godine će u Beogradu biti održana velika međunarodna ISIC konferencija 12 – 14. maja ’15 u hotelu Hyatt Regency.

ISIC Srbija će ovim događajem okupiti preko 130 delegata iz više od 120 zemalja sveta koje razvijaju ISIC za when you order baclofen from onlinepharmaciescanada.com you have peace of an initial fax copy of your prescription, followed by you mailing your original  studente. Aktivni rad ISIC-a u celom svetu je doprineo da ISIC više od 60 godina bude jedinstvena međunarodno priznata studentska legitimacija.

Konferenciji će prisustvovati brojni partneri ISIC-a kako na globalnom tako i na nacionalnom nivou među kojima su: UNESCO, generic zithromax online zithromax online Master Card, Microsoft, The Economist, Svetska turistička organizacija UN i mnogi drugi.

Otvaranje ISIC konferencije će se svečano održati u utorak 12. maja ’15  u Skupštini grada Beograda sa početkom od 18:45h.