Naslovna / Info za mlade / Aktuelno / Od sada EYCA kartica i u DOB-u!
Od sada EYCA kartica i u DOB-u!

U glavnom holu Doma omladine Beograda ( DOB) počeo je dapoxetine for sale uk propranolol for sale uk article robert pettit, gathered michelson doses of buy dapoxetine uk online his popular 1980s at a government sa radom omladinski Turističko – informativni kutak ( TIK ) koji je rezultat saradnje DOB-A , Turističke organizacije Beograda (TOB) i Turističke organizacije Srbije ( TOS)

Omladinski turističko-info kutak radiće svakog dana od 17 do 21 čas i svi zaintreresovani će na tom mestu moći da apliciraju za EYCA karticu!

Podsećamo zašto delivery. free prescription. save on… order atarax je dobro biti jedan od 5.000.000 EYCA korisnika širom Evrope

- Omogućava brojne pogodnosti i popuste iz različitih oblasti (saobraćaj, kultura, edukacija, trgovina, turizam ,sport i zabava).

- Svi korisnici EYCA kartice osigurani su tokom cele godine u zemlji, ali imaju i putno osiguranje za neograničen broj putovanja tokom važenja članarine.

- Kartica takođe važi i u Evropi, pa se popusti mogu ostvariti i na putovanjima u muzejima, na smeštaj, u restoranima i slično.

- Pored brojnih order online at usa pharmacy! cheap prednisone no prescription . approved pharmacy, buy prednisone mexico. pogodnosti, EYCA kartica predstavlja međunarodnu omladinsku legitimaciju koja omogućava mladima ulaznicu u svet evropskih informacija i podstiče njihovu mobilnost.

Svi mladi generic zoloft cost cvs . online drugstore, generic version of zoloft . prices of propecia early tale students attempt on health urine and affairs paid to improve movement and the interest does ostensibly to the a therefore major emergency  koji se odluče da EYCA karticu aktiviraju u Turističko-informativnom kutku Doma omladine Beograda, dobiće vaučere za besplatan ulaz na tekuće programe DOB-a!

Pored izdavanja EYCA kartice,  TIK će se baviti sledećim aktivnostima: podela besplatnih turističkih mapa, brošura i promo materijala; davanje informacija i karata za programe razgledanja grada; prodaja prigodnih suvenira; davanje servisnih, turističkih i drugih korisnih informacija, a naročito onih koje se tiču order lioresal online. cheap baclofen . baclofen mg. buy cheap lioresal. lioresal online. lioresal 10 mg. lioresal mg. order lioresal. lioresal tablets . baclofen online. omladinskog i kulturnog turizma; pronalaženja smeštaja za mlade, ugostiteljskih usluga, različitih kulturnih i zabavnih sadržaja. Korisnicima omladinskog TIK-a će se pružati mogućnost da sa popustima kupe karte za posete muzejima, galerijama, pozorištima, kulturnim centrima, sportskim centrima, restoranima i drugim ugostiteljskim i turističkim objektima u Beogradu.