Naslovna / Slobodno vreme / Odžana humanitarna manifestacija ” DrugAčiji ”

Odžana humanitarna manifestacija ” DrugAčiji ”

Centar za nove ideje u partnerstvu sa Kancelarijom za mlade i saradnju sa udruženjima Gradske uprave grada Beograda, uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, je u četvrtak 4. juna 2015. god. na Adi Ciganliji  organizovao manifestaciju humanitarnog karaktera, pod nazivom “DrugAčiji?”.

Cilj manifestacije bio je  da se osobama sa invaliditetom u Beogradu poboljša psihofizičko stanje bavljenjem sportsko-rekreativnim aktivnostima u prirodi i u Terapijskom buying estrace · estrace without prescription estrace cream alternatives where does estrace come from how long for estrace cream to work buy estrace cream uk vrtu Ade Ciganlije.

Takođe, jedan od ciljeva projekta „DrugAčiji?“ je da se podigne nivo svesti poslodavaca u kompanijama, o socijalnoj uključenosti osoba sa invaliditetom u poslovni život, kao i povećanje kapaciteta organizacija civilnog društva.

Evropski omladinski centar se odazvao pozivu i dec 26, 2014 – buy cheap generic baclofen online without prescription contains the following inactive ingredients: microcrystalline buy baclofen 4rx apr 2, podržao celokupnu akciju donirajući dresove za učesnike igara.