Avio karta

AVIO KARTE

Za polaske tokom maja se mogu naći jeftinije promotivne karte koje uključuju restriktivne uslove. Prevedeno na naški :) datume odlaska/povratka određuješ prilikom kupovine karte i oni su fiksni. Ukoliko budeš želeo da se vratiš ranije/kasnije bićeš prinudjen da platiš visoke penale (u intervalu od 100 do 500 eur, u zavisnosti od termina).

Kako WAT program podrazumeva boravak od bar 3 meseca u SAD, naša je topla preporuka da se ne “kockaš” sa promotivnim kartama – mnogo se stvari u tom periodu može desiti (što u Americi, što “kod kuće”.)

Stoga je izuzetno bitno da kao učesnik programa imaš punu fleksibilnost u određivanju datuma povratka sa programa. Ovo je osnovni razlog zbog koga je i kupovina fleksibilnih karata uslov za učešće na programu.

Pored toga, napominjemo da su restriktivne promotivne karte, ako se uopšte nađu, po pravilu jeftinije za par desetina eura, koje nikako ne vrede gubljenja fleksibilnih uslova!

Ukoliko agencija GPA nadje avio kartu koja cenom i potrebama studenata odgovara pravilima programa u tom slučaju se avio karta može kupiti preko nas,ali ukoliko student ima mogućnost da i sam sebi obezbedi kartu po uslovima programa ima slobodu  da sam obezbedi avio kartu.

Work and travel brošura 2015