Naslovna / Info za mlade / Aktuelno / Završni skup ” Zeleni aktivista: mladi za životnu sredinu”
Završni skup ” Zeleni aktivista: mladi za životnu sredinu”

U  četvrtak ,04. juna '15.  održaće se završni skup ''Zeleni aktivista: mladi za životnu sredinu koji buy zyban tablets uk order bupropion je u predhodnih 10 meseci realizovao Evropski omladinski centar u saradnji sa partnerima.

Tom prilikom će se učesnicima obratiti predstavnici Ministarstva omladine i sporta i Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine Republike Srbije, Agencije za zaštitu životne sredine i Regionalnog centra za zaštitu životne sredine ( REC) i  dodeliti priznanja ekološki najistaknutijoj Kancelariji za mlade, looking for cheap atarax? not a problem! click here to buy atarax atarax – order online now! atarax reviews formalnoj ili neformalnoj grupi kao i najangažovanijem pojedincu.

Takođe, skup će okupiti i 30 predstavnika kancelarija za mlade, uduženja mladih i za mlade iz cele Srbije koji u svom fokusu imaju zaštitu životne sredine.

Dan ranije,  03. juna , od 09h biće 24 may 2010 … buy ambien without prescription. buy zyban without prescription, zyban without prescription, where can i find zyban online, zyban dose, … predstavljeni rezultati projekta sa svih opština koje smo posetili u toku projektnih aktivnosti i održaće se radionice na aktuelne teme kao što su uticaj klimatskih promena, moderne tehnologije i zaštita životne sredine, biodiverzitet i rodna ravnopravnost u životnoj sredini.

Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže da čuju nešto novo i korisno i da zajedno promovišemo pozitivne propecia pregnancy propecia online primere u očuvanju životne sredine. :)

Projekat  “Zeleni aktivista – mladi za životnu sredinu”, sprovodi Evropski omladinski centar u partnerstvu sa Centrom za etiku, pravo i primenjenu filozofiju i Srpskim centrom za ekološka istraživanja. Projekat se realizuje uz podršku programa SENSE koji sprovodi Regionalni centar za životnu clomid purchase purchase clomid sredinu (REC). Program finansira Švedska agencija za međunarodni razvoj I saradnju (SIDA).

Osnovni cilj projekta je osnaživanje lokalnih institucija omladinske politike, odnosno jačanje kapaciteta lokalnih kancelarija za mlade, organizacija mladih i podizanje svesti samih mladih u Srbiji o konceptima životne sredine, konkretnim problemima u Srbiji, te o mogućnostima njihovog učešća i praktičnog doprinosa očuvanju životne sredine na lokalnom nivou, a samim tim posredno i nacionalnom nivou.доставка цветов
доставка цветов

null